Volwassen leerlingen

Wil je als volwassenen muziek leren maken of je oude muzikale hobby weer oppakken? Ook dan zit je goed bij het Stedelijk Orkest. Samen muziek maken is immers leuker dan alleen!


Beginner

Ben je een beginner? Dan gaan we samen kijken wat je al kunt en hoe snel je je ontwikkelt. Afhankelijk daarvan kijken we wat voor jou de beste manier is om zo snel mogelijk bij de vereniging aan te haken. Het kan zijn dat je eerst een aantal maanden les hebt bij Quintus en je dan langzamerhand aansluit bij een van onze groepen. Het kan ook zo zijn dat je gelijk bij ons kunt starten.


Oude muzikale hobby oppakken
Heb je vroeger al een muziekinstrument gespeeld en wil je het musiceren weer opnieuw oppakken? Dan kijken we samen wat je kunt doen en waar je het beste in kunt stromen. Ons leerlingenorkest bestaat uit zowel jonge als volwassen leerlingen en kan een mooie opstap zijn naar het harmonieorkest (A-orkest).

Leuk weetje: als lid van onze vereniging heb je ook als volwassene recht op korting bij Quintus. Voor meer informatie over korting, lidmaatschap en contributie: KLIK HIER