Harmonieorkest


Het Stedelijk Orkest Kampen is een zittend harmonieorkest, dat zowel optredens binnen als buiten verzorgt. Het orkest geeft meerdere malen per jaar een concert, waarbij de muziek en ambiance van het optreden het publiek verrassen. Het gaat om een ware muziekbeleving van popmuziek tot de bekende klassieke werken, waar ons mottie ‘een tikje anders’ naar voren komen. Minimaal twee keer per jaar wordt een themaconcert uitgevoerd met waar mogelijk een theatraal tintje.

Eens per twee à drie jaar organiseren we als vereniging een grootschalig themaconcert, al dan niet met de hele vereniging. Naast deze themaconcerten verzorgen we zo nu en dan een optreden in een verpleeghuis en werken we bijvoorbeeld mee aan een kerstviering of dodenherdenking.


Het orkest bestaat voornamelijk uit muzikanten met B-niveau, aangevuld met een aantal kundige C-spelers. Samen met een gezellige groep mensen muziek maken en werken aan een aantrekkelijk vormgegeven optreden; dát is waar het bij ons om draait!.

Wil je als speler wat meer uitdaging? Dan is het vaak mogelijk om een solo te spelen. Ook bestaat de mogelijkheid om te spelen in een voor de gelegenheid vorm gegeven combo, wat dient als onderdeel van een concert. Hoe gaaf is dat?!

Repetitie:19.45 – 21.45 uur
Dirigent:Peter Smits

Voor meer informatie over lidmaatschap en contributie: KLIK HIER