PERSBERICHT

Datum:
Oktober 2023

Het Stedelijk Orkest Kampen zoekt jou!
Woon je in de omgeving van Kampen, Emmeloord of Dronten? Bespeel je een blaas- of percussie-instrument en ben je op dinsdagavond beschikbaar? Wil je meedoen aan een heel bijzonder concert? Dan zijn we op zoek naar jou!

Op zondag 18 februari 2024 houdt Het Stedelijk Orkest Kampen een zeer bijzonder concert in de Stadsgehoorzaal in Kampen: The Singer-Songwriter Project in Concert. Vier getalenteerde singer-songwriters hebben speciaal voor dit concert enkele nummers geschreven, daar omheen komt een aanvullend arrangement voor ons 50-koppig harmonieorkest.  

Als je aan dit project wil deelnemen hoef je geen lid te zijn van het orkest. Drie maanden lang gaan we aan de slag op de dinsdagavond (van 19.45 tot 21.45 uur) met het instuderen van eigentijdse en herkenbare muziek. Naast de werken die speciaal zijn gearrangeerd voor de singer-songwriters spelen we herkenbare muziek in het thema van dit concert zoals muziek van Adele, Sting en Paul McCartney.

We gaan dit project beginnen met een drietal open repetities op 31 oktober, 7 november en 14 november.

Heb jij zin om mee te spelen en heb jij minimaal een muzikaal niveau dat te vergelijken is met HaFaBra niveau B? Dan ben je van harte welkom op één van onze open repetities. We zijn met name op zoek naar hoorns, klarinetten en trompetten, maar ook andere instrumenten zijn van harte welkom. Meld je aan via secretaris@stedelijkorkest.nl en check voor meer informatie www.stedelijkorkest.nl .

Dit vind je misschien ook leuk...