๐™Ž๐™ž๐™ฃ๐™œ๐™š๐™ง-๐™จ๐™ค๐™ฃ๐™œ๐™ฌ๐™ง๐™ž๐™ฉ๐™š๐™ง ๐™‰๐™ง.๐Ÿฐ ๐™ž๐™จ ๐™—๐™š๐™ ๐™š๐™ฃ๐™™!

๐™”๐™–๐™ฃ๐™– ๐™‹๐™ค๐™ฅ๐™ค๐™ซ๐™–

De laatste van de vier singer-songwriters die meewerkt aan ons gave project is Yana Popova. Yana komt uit de Oekraรฏne en de liefde voor de muziek is er al vanaf haar vierde. Ze komt uit een zeer creatief gezin en haar grootmoeder gaf haar de liefde voor muziek mee. Yana studeerde op de muziekschool, zat in een koor, ging vervolgens solo zingen en kwam terecht in een popband. In de Oekraรฏne vertegenwoordigede ze haar stad op regionale en internationale wedstrijden. In Odessa won ze haar eerste internationale prijs! Yana vervolgde haar opleiding aan het Conservatorium en de universiteit met als specialisatie Marketing. Echter sloeg het noodlot toe in de Oekraรฏne en is ze met haar gezin gevlucht naar Nederland omdat ze in het oorlogsgrensgebied woonden. Ondanks dat ze de situatie daar niet kunnen veranderen blijven ze hopen op veiligheid voor de achtergebleven naaste familieleden. Nederland opent nieuwe deuren voor haar en ze hoopt dat ze door hard te werken aan een nieuwe carriรจre kan beginnen. Ik hoop dat ik mijn sound aan anderen kan meegeven en misschien is het Singer-Songwritersproject daar een mooie start voor! Wij zijn trots dat deze internationale toppen op ons lijstje staat.

Yana Popova is de laatste van de vier getalenteerde singer-songwriters die we aan je voorstellen!  Speciaal voor dit concert in de Stadsgehoorzaal๐ŸŽธ hebben zij enkele nummers geschreven, daar omheen komt een aanvullend arrangement voor ons 50-koppig harmonieorkest. ๐ŸŽถ Dit spektakel mag je niet missen! Tot dan?

Wil je weten welke Singer-Songwriters meedoen? Kaarten kopen? Hou de socials in de gaten want binnenkort volgt er uiteraard meer info!


Het Stedelijk Orkest Kampen zet weer iets nieuws op de planken!


๐Ÿ“… 18-02-2024 (tijdstip volgt)
๐Ÿ“ Stadsgehoorzaal Kampen

Dit vind je misschien ook leuk...